Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΥΙΟΙ Θ. ΛΑΖΙΔΗ
Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Μεταμόρφωση Αττική
Τα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" που εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Χλόης 59 & Κρυστάλλη 2 στη Μεταμόρφωση, δραστηριοποιούνται για περισσότερα από 40 χρόνια με μεράκι και αγάπη στο χώρο της φροντίδας χαλιών και μοκετών, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 
 
Οι πρότυπες εγκαταστάσεις μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εγγυηθούν το σωστό και επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, την διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά τους.
 
Φροντίζοντας πάντα για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας, τα ταπητοκαθαριστήρια μας, σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που εκτός από τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών περιλαμβάνει και την επισκευή ή επιδιόρθωση χαλιών, αλλά και τους επιτόπου καθαρισμούς μοκετών, σαλονιών και στρωμάτων. 
 
Σε όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι χώροι φύλαξης χαλιών και μοκετών των ταπητοκαθαριστηρίων μας είναι υγειονομικά ελεγμένοι και πληρούν όλες τις προδιαγραφές (απουσία ηλιακής ακτινοβολίας, ελεγχόμενος αερισμός) για τη σωστή και ασφαλή φύλαξη τους. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χαλιά και οι μοκέτες σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Αναλαμβάνουμε την παραλαβή - παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας από και προς τον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα
τη Μεταμόρφωση και όλη την Αττική. 

Όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε σαν στόχο την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας και φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε για τις συνεχείς εξελίξεις του κλάδου μας, ώστε να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.