Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Επισκευή - Επιδιόρθωση Χαλιών
ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΑΛΙΩΝ
Ταπητοκαθαριστήρια Υιοί Θ. Λαζίδη | Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Μεταμόρφωση Αττική
Με την πάροδο του χρόνου τα χαλιά και οι μοκέτες σας μπορεί να φθαρούν, να τρυπήσουν, να σκιστούν και γενικότερα να χάσουν την αξία τους. Οι φθορές των χαλιών μειώνουν την αισθητική τους εικόνα, την αξία τους και, εύλογα, τη διάρκεια ζωής τους.
 
Οποιαδήποτε φθορά όμως και να έχει το χαλί σας δεν χρειάζεται να το αποχωριστείτε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας να αναλάβει την επισκευή - επιδιόρθωση των μοκετών καθώς και των μηχανοποιητών και χειροποίητων χαλιών προσφέροντάς σας ένα μοναδικό απότελεσμα. 
 
Στα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" που εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Χλόης 59 &  Κρυστάλλη 2 στη Μεταμόρφωση, μπορούμε να επιδιορθώσουμε όλους τους τύπους χαλιών δίνοντας σας μια τεράστια ποικιλία από επιλογές που θα ανανεώσουν την εμφάνιση του χαλιού σας και θα το κάνουν να μοιάζει σαν καινούριο.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
Επιδιόρθωση σε ρέλια και κρόσια, επανύφανση και μαντάρισμα για την αποκατάσταση των φθορών, κόψιμο και ρέλιασμα μοκετών, μπάλωμα και κολάρισμα καθώς και ότι άλλο χρειάζεται.
 
Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε τα χαλιά σας, όσο αυτό είναι δυνατό, στην αρχική τους κατάσταση, πριν αλλοιωθούν από τις φθορές του χρόνου.
 

Με εφόδια υψηλής τεχνολογίας, υποδομές και με το έμπειρο προσωπικό μας, αποτελούμε εγγύηση για την επισκευή - επιδιόρθωση των χαλιών και των μοκετών σας. Σας παρέχουμε υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.